Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μπουχαλάκης: “Δεν με νοιάζει τι λένε”

Ολυμπιακός – Μπουχαλάκης: “Δεν με νοιάζει τι λένε”
ΦΩΤΟ intime

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης “καθάρισε” το ντέρμπι με τον Άρη για τον Ολυμπιακό, σε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του με την ομάδα, καθώς σκόραρε και τα δύο γκολ της ομάδας του.

Μετά το τέλος του αγώνα πάντως, ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν ήταν μία “απάντηση” από την πλευρά του στην κριτική που δέχεται, αφού δεν ασχολείται με όσα λένε για εκείνον και την απόδοσή του.

Οι δηλώσεις του Μπουχαλάκη

«Ελέγχαμε το ρυθμό του παιχνιδιού, είχαμε ευκαιρίες μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα τέρματα ο Άρης μας πίεσε αλλά ανταπεξήλθαμε και πήραμε τη νίκη. Εγώ από την άλλη δουλεύω καθημερινά για το καλύτερο και είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να κερδίσει.

Άρης – Ολυμπιακός: Πρώτη φορά δύο γκολ ο Μπουχαλάκης στη Superleague! Το είχε ξανακάνει στην Αγγλία (videos)

Από όταν γύρισα στην Ελλάδα, δεν διαβάζω, δεν με νοιάζει και δεν ασχολούμαι με όσα λένε. Εγώ δουλεύω όσο μπορώ και προσπαθώ μέσα στο γήπεδο να δείξω τι αξίζω. Ο καθένας όμως έχει την άποψή του και είναι σεβαστή εγώ απλά κάνω την δουλειά μου».

Για τους νέους που αγωνίστηκαν: «Η χρονιά είναι ιδιαίτερη όλοι το ξέρουν αυτό, σήμερα τα παιδιά που έπαιξαν ήταν καλοί. Ξέρουμε πως έχουμε καλούς παίκτες και όλοι θα πάρουν ευκαιρίες και πιστεύω θα βοηθήσουν όλοι, όπως ο Κώστας. Ο Βρουσάι έπαιξε πολύ καλά και πιστεύω θα πάρει ευκαιρίες και θα καταφέρει και αυτός να σκοράρει».

Για το 1ο γκολ: «Ο Κώστας έχει πολλά γκολ, θα βάλει και άλλα, εγώ έπρεπε να κάνω την αρχή. Δεν ήξερα τι γινόταν πίσω μου, ήξερα όμως ότι δεν είμαι οφσάιντ και για αυτό έβαλα το πόδι μου».

Για τα ματς με ΟΦΗ και Άρη: «Συμφωνώ πως είναι δύσκολα ματς, ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα, και θα βάλει δύσκολα σε όσους θα παίξουν εδώ. Όλοι πρέπει να δίνουν το 100% και πιστεύω πως το πρωτάθλημα είναι καλύτερο από πέρσι».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις