Αθλητικά

Ολυμπιακός: Ο απολογισμός του Ντε Λα Μπέγια και ο Παναιτωλικός!

Ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια έκανε έναν απολογισμό για τη μέχρι τώρα πορεία του Ολυμπιακού, μιλώντας στην καμέρα της Nova. Ο Ισπανός αμυντικός αναφέρθηκε και στο αυριανό (18/12) παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας με τον Παναιτωλικό, τονίζοντας πως οι "ερυθρόλευκοι" πρέπει οπωσδήποτε να τον κερδίσουν

“Έχουμε εκπληρώσει μέχρι τώρα τους στόχους που θέσαμε στην αρχή της περιόδου, αφού έχουμε προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League, έχουμε κάνει καλή πορεία στο πρωτάθλημα, είμαστε πρώτοι με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο και έχουμε προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Επομένως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε έτσι, ώστε να πετύχουμε τους στόχους που είχαμε θέσει”, τόνισε αρχικά.

Αναφερόμενος στην καλύτερη, αλλά και τη χειρότερη στιγμή στην ομάδα, είπε: “Η καλύτερη στιγμή είναι η συμμετοχή και οι νίκες στα ντέρμπι. Η χειρότερη είναι σίγουρα ο αποκλεισμός στα προκριματικά του Champions League”.

Και μιλώντας για τον εαυτό του συνέχισε: “Είμαι ικανοποιημένος. Προσαρμόστηκα γρήγορα και συνειδητοποίησα πως ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη οικογένεια, ένας μεγάλος σύλλογος. Έχω ζήσει πολύ ωραίες στιγμές ως τώρα. Ήταν κρίμα που τραυματίστηκα και έμεινα εκτός δράσης για ένα διάστημα, αλλά το έχω ξεχάσει και ο στόχος για το 2017 είναι να συνεχίσω δυνατός και να βοηθήσω την ομάδα μου όσο περισσότερο μπορώ”.

Τέλος, για το ματς με τον Παναιτωλικό δήλωσε: “Οποιοσδήποτε αντίπαλος μπορεί να μας δημιουργήσει πρόβλημα, γι? αυτό θα πρέπει να βγούμε στο γήπεδο αποφασισμένοι να δώσουμε από την πρώτη στιγμή την απαιτούμενη ενέργεια και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και θέλουμε να κάνουμε χαρούμενα Χριστούγεννα”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα