Αθλητικά

Ολυμπιακός: Ο “τρελός” χορός των Ελ Αραμπί και Ραντζέλοβιτς στο γυμναστήριο (video)

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί κι ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς έδειξαν τις ικανότητες τους και στο χορό. Τα βίντεο που κυκλοφόρησαν από το γυμναστήριο.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί κι ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς φαίνεται ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση τόσο εντός όσο κι εκτός γηπέδου.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έδειξαν τις ικανότητες τους στον χορό, με τον συμπαίκτη τους, Ομάρ Ελαμπντελαουί να τραβάει βίντεο από το γυμναστήριο.

Δείτε τα βίντεο

Το κλίμα στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είναι εξαιρετικό, λίγες μέρες πριν από τη ρεβάνς με τη Γουλβς για τους “16” του Europa League, με τη ψυχολογία των παικτών να είναι στα ύψη, παρά τον τραυματισμό του τερματοφύλακα των πρωταθλητών Ελλάδας, Ζοσέ Σα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ακίλε Πολονάρα: Επιτυχημένη η μεταμόσχευση μυελού των οστών – Η φωτογραφία με το σήμα της νίκης μέσα από το νοσοκομείο
Ευχάριστα νέα για τον Ιταλό μπασκετμπολίστα, ο οποίος έχει συγκινήσει όλους τους φίλους του μπάσκετ και όχι μόνο με τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο
Ακίλε Πολονάρα: Επιτυχημένη η μεταμόσχευση μυελού των οστών – Η φωτογραφία με το σήμα της νίκης μέσα από το νοσοκομείο