Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός: «Πάγωσε» του Μίλιεβιτς, «δύσκολο» του Πέτροβιτς, περιζήτητος ο Καμαρά

Ολυμπιακός: «Πάγωσε» του Μίλιεβιτς, «δύσκολο» του Πέτροβιτς, περιζήτητος ο Καμαρά
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ολυμπιακός φέρεται πως εγκατέλειψε οριστικά την υπόθεση του Μάρκο Μίλιεβιτς, λόγω των υψηλών απαιτήσεων του παίκτη, ενώ αν και δύσκολο φαίνεται πως παραμένει «ζωντανό» το ζήτημα του Νιέγκος Πέτροβιτς από τον Ερυθρό Αστέρα. Παράλληλα συνεχίζονται οι διεργασίες για τον Μαντί Καμαρά που ενδιαφέρει πληθώρα ομάδων του εξωτερικού.

Για τον Μάρκο Μίλιεβιτς ενδιαφέρθηκε σοβαρά ο Ολυμπιακός στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο, αλλά η προσπάθειά του έπεσε στο κενό. Ο λόγος είναι πως ο 19χρονος μεσοεπιθετικός της Αρχεντίνος Τζούνιορς, ζητούσε υπερβολικά πολλά χρήματα ως μπόνους μετεγγραφής, ενώ και η ομάδα του παρ’ ότι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι- ζητούσε 2 εκατ. ευρώ συν 200.000 ευρώ τροφεία για να τον παραχωρήσει άμεσα. 

Δεν αποκλείεται πάντως οι Πειραιώτες να ασχοληθούν ξανά μαζί του το καλοκαίρι, αφού θεωρείται μεγάλο ταλέντο, παρά τα μόλις 15 επίσημα παιχνίδια που έχει στα πόδια του, λόγω της κόντρα που έχει με την ομάδα του, η οποία τον έχει βάλει στο… ψυγείο εδώ και σχεδόν ένα χρόνο.

Από εκεί και πέρα δημοσιεύματα από την Σερβία κάνουν λόγο για άρνηση του Ερυθρού Αστέρα σε πρόταση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ του Ολυμπιακού για τον Νιέγκος Πέτροβιτς. Σύμφωνα με το «Maxbetsports» gia ton ο 21χρονο ποδοσφαιριστή αξιώνoνται 3 εκατομμύρια ευρώ και με ποσοστό μεταπώλησης 15%, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτή πλέον είναι περίπτωση που θα απασχολήσει τον Ολυμπιακό -αν τον απασχολήσει, αφού οι «ερυθρόλευκοι» είχαν διαψεύσει σε πρώτο χρόνο το ενδιαφέρον τους- το καλοκαίρι, αφού η μετεγγραφική περίοδος έχει ολοκληρωθεί και μένουν λίγες ημέρες για απόκτηση ελευθέρων ποδοσφαιριστών.

Την ίδια στιγμή πάντως που εξετάζονται παίκτες για ενίσχυση του ρόστερ, υπάρχουν σε αυτό και κάποιοι που είναι περιζήτητοι και αναμένεται -κατά πάσα πιθανότητα- να αποχωρήσουν το προσεχές καλοκαίρι «γεμίζοντας» τα ταμεία της ομάδας. Πρώτος στη λίστα αυτή φέρεται να είναι ο Μαντί Καμαρά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «France Football» ο ο Ολυμπιακός δέχτηκε κρούση από την Μαρσέιγ για τον Αφρικανό αμυντικό χαφ, την οποία απέρριψε, όπως είχε κάνει και στο παρελθόν με αντίστοιχη της Φιορεντίνα. Ο Καμαρά θέλει το… άλμα στην καριέρα του και στο Λιμάνι αναμένουν μεγαλύτερες ομάδες, που δείχνουν ήδη ενδιαφέρον, με πιο «φορτωμένο» ποτοφόλι να ασχοληθούν μαζί του και να πλησιάσουν την τιμή που έχει τεθεί για τον παίκτη και δεν είναι άλλη από τα 20 εκατ. ευρώ.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις