Αθλητικά

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Κρίνεται στην εφέσεων το ντέρμπι

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συγκρούονται και πάλι εκτός των τεσσάρων γραμμών για το ντέρμπι που διακόπηκε στο Φάληρο, αυτή τη φορά στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Μετά την πρωτόδικη βαριά τιμωρία στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, οι ερυθρόλευκοι αποφάσισαν να κάνουν έφεση για να αντιστρέψουν την απόφαση.

Υπενθυμίζεται ότι οι Πειραιώτες τιμωρήθηκαν με μηδενισμό στο ντέρμπι για τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα, καθώς και με αφαίρεση 1 βαθμού και ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί σήμερα το μεσημέρι (15:30) στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και η απόφαση θα εκδοθεί άμεσα, ακόμα κι εντός της ημέρας, διαφορετικά θα γίνει το Σάββατο (4/11), σίγουρα πριν από το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ της Κυριακής. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα