Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Περήφανος ο Μαρτίνς – Το μήνυμα του μετά τη Μαρσέιγ

Ολυμπιακός: Περήφανος ο Μαρτίνς – Το μήνυμα του μετά τη Μαρσέιγ

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπόρεσε να κρύψει τα συναισθήματα του, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μαρσέιγ, για την πρώτη αγωνιστική του Champions League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του, οι οποίοι πάλεψαν μέχρι το τέλος το παιχνίδι με τους Γάλλους και δικαιώθηκαν.

Τι σπουδαίος τρόπος να ξεκινάμε τη διοργάνωση του UEFA Champions League! Είμαι πολύ περήφανος για την αφοσίωση και τη δέσμευση των παικτών μας, να παλέψουν για τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ποτέ δεν τα παρατήσαμε, και η αποφασιστικότητα μας ανταμείφθηκε», έγραψε ο Μαρτίνς στα social media.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What a great way to start our @championsleague campaign! I’m so proud of the dedication and commitment of our players to fight for the win until the last minute. We never gave up, and our resilience was rewarded! Τι σπουδαίος τρόπος να ξεκινάμε τη διοργάνωση του UEFA Champions League! Είμαι πολύ περήφανος για την αφοσίωση και τη δέσμευση των παικτών μας, να παλέψουν για τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ποτέ δεν τα παρατήσαμε, και η αποφασιστικότητα μας ανταμείφθηκε. #Olympiacos #UCL #ChampionsLeague #WeKeepOnDreaming #Team #Together

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pedro Martins (@coachpmartins) στις

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις