Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Πέτρος Κόκκαλης: «Ο πατέρας μου δεν ασχολούταν με την ΕΠΟ – Δεν έχω να χωρίσω τίποτα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη»

Ολυμπιακός – Πέτρος Κόκκαλης: «Ο πατέρας μου δεν ασχολούταν με την ΕΠΟ – Δεν έχω να χωρίσω τίποτα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη»
ΦΩΤΟ intime

Ο άλλοτε πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Πέτρος Κόκκαλης μίλησε για την περίοδο που βρισκόταν ο ίδιος στην ομάδα, αλλά και νωρίτερα ο πατέρας του, Σωκράτης, ενώ ρωτήθηκε και για τη σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Φως των σπορ», ο Πέτρος Κόκκαλης αναφέρθηκε και στη φετινή ομάδα του Ολυμπιακού, εκφράζοντας την ελπίδα να κατακτήσει τον τίτλο στη Super League 1.

Απόσπασμα της συνέντευξης στο ΦΩΣ

Για τις σχέσεις της οικογένειάς του με τον Μαρινάκη: «Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Ουδέν νεότερο…»

Για το αν κάνει πόλεμο η οικογένεια Κόκκαλη στον Ολυμπιακό κι αν μπορούσε ο πατέρας του να ελέγξει τη διαιτησία: «Η οικογένεια Κόκκαλη είναι κατά του πολέμου. Και είναι γελοίο να το σκέφτεται κάποιος αυτό. Όσο για το άλλο που είπες, άλλη δουλειά δεν είχε ο πατέρας μου να ασχολείται με την ΕΠΟ…»

Για το τι έχει να χωρίσει με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού: «Εγώ δεν έχω να χωρίσω τίποτα».

Για το αν είναι αισιόδοξος για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Είναι στο χέρι των ιδιοκτητών των ομάδων».

Για το αν πάρει το πρωτάθλημα φέτος ο Ολυμπιακός: «Μακάρι! Ακόμα είναι νωρίς, αλλά βλέπω ότι η φετινή ομάδα είναι καλύτερη από την περσινή, πιο ζωντανή. Πιστεύω ότι θα το πάρει. Ελπίζω ότι θα το πάρει».

Για το αν έχει κλάψει για τον Ολυμπιακό και πότε: «Βεβαίως. Στον χαμένο τελικό του Τελ Αβίβ. Αλλά ο Ολυμπιακός δεν είναι για να κλαίμε. Ο Ολυμπιακός είναι για να χαιρόμαστε. Υπάρχουν άλλα στη χώρα για να κλαίμε».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις