Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός προς τους οπαδούς του ενόψει Γουέστ Χαμ: «Προστατεύστε την ομάδα καθώς είμαστε υπότροποι»

Ολυμπιακός προς τους οπαδούς του ενόψει Γουέστ Χαμ: «Προστατεύστε την ομάδα καθώς είμαστε υπότροποι»
Eurokinissi

Το μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους φίλους της ομάδας, που θα βρεθούν στο “¨Γ. Καραϊσκάκης” για τον αγώνα με την Γουέστ Χαμ.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Τετάρτης (25/10), η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζητά από τον κόσμο να μην προβεί σε ακρότητες στην αναμέτρηση της Πέμπτης (26/10, 19:45) με την Γουέστ Χαμ, διότι σε αντίθετη περίπτωση ο κίνδυνος τιμωρίας από την UEFA είναι ορατός.

Η ανακοίνωση:

«Φίλοι του Ολυμπιακού, η ομάδα μας αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης (26/10, 19:45) τη West Ham. ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΟΡΤΗ απέναντι στην κάτοχο του UEFA Europa Conference League.

Το “Γ. Καραϊσκάκης” θα είναι και πάλι κατάμεστο. Σε αυτήν την σπουδαία ποδοσφαιρική βραδιά θα πρέπει όλοι μας, να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί απέναντι σε συμπεριφορές που μπορούν να βλάψουν την ομάδα μας.

Καθώς είμαστε ήδη υπότροποι, και κινδυνεύουμε με τιμωρία, οφείλουμε να προστατεύσουμε το γήπεδό μας, ώστε να μην στερήσουμε τη δυνατότητα από τον καθένα μας να παρακολουθεί τον Ολυμπιακό στη συνέχεια των ευρωπαϊκών του αγώνων.

Η χρήση λέιζερ, το άναμμα καπνογόνων, η ρίψη κροτίδων και αντικειμένων και ο αποκλεισμός εισόδων και σκαλιών, θα προκαλέσουν την τιμωρία της έδρας μας. Προστατέψτε την ομάδα μας και βοηθήστε μόνο με τη φωνή σας ώστε να πανηγυρίσουμε τη νίκη.

Στο γήπεδο μπαίνει ο Ολυμπιακός και ο μοναδικός λαός του. Και αγωνιζόμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!»

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις