Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης: Ντέρμπι κορυφής στο κατάμεστο ΣΕΦ

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης: Ντέρμπι κορυφής στο κατάμεστο ΣΕΦ
Intime.gr

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ τη Ρεάλ Μαδρίτης (21:00, Newsit.gr, NovaSports Prime) με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον επαναφέρει στην κορυφή της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός (12-7) υποδέχεται την πρωτοπόρο της Euroleague, Ρεάλ Μαδρίτης (13-6) σε ματς για την 20η αγωνιστική, σε μία «μάχη γιγάντων», που αποτελεί… ζέσταμα ενόψει των πλέι οφ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν «κυκλώσει» μόνο τη νίκη στο ματς του ΣΕΦ, καθώς σε ισοβαθμία με τους Ισπανούς στην κορυφή θα έχουν το «πάνω χέρι», μιας και στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση είχαν περάσει νικηφόρα από τη Μαδρίτη με 87-89.

Στον αντίποδα, η Ρεάλ ψάχνει το «διπλό» που θα τη διατηρήσει μόνη στην κορυφή της κατάταξης, στην οποία αναρριχήθηκε την περασμένη εβδομάδα, όταν και έγραψε το «δύο στα δύο».

Ο Γιώργος Μπατζώκας θα έχει στη διάθεσή του τον Αϊζάια Κάνααν, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε. Από την άλλη πλευρά, ο Τσους Ματέο δεν υπολογίζει στους Νάιτζελ Γουίλιαμς–Γκος, Αλμπέρτο Αμπάλντε και Σέρχι Ροντρίγκεθ, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής.

Η Ρεάλ Μαδρίτης “μετράει” 19 νίκες έναντι 16 του Ολυμπιακού, στις προηγούμενες αναμετρήσεις των δυο ομάδων για την Euroleague, από το 2000.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και Ρόμπερτ Βικλίτσκι (Πολωνία).

Το πρόγραμμα της βραδιάς:

Αναντολού Εφές – Μπάγερν (19:30, Novasports 5)

Ζάλγκιρις – Ερυθρός Αστέρας (20:00, Novasports 6)

Ολυμπιακός – Ρεάλ (21:00, Novasports Prime)

Αρμάνι Μιλάνο – Βιλερμπάν (21:30, Novasports 4)

Τα χθεσινά (19.01) αποτελέσματα:

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 98-94

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Άλμπα Βερολίνου 87-74

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός 74-64

Μπασκόνια – Μπαρτσελόνα 78-85

Βαλένθια – Παρτίζαν 89-81

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις