Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Σαμασέκου: «Είμαι μαχητής και καλός play maker»

Ολυμπιακός – Σαμασέκου: «Είμαι μαχητής και καλός play maker»

Ο Ντιαντιέ Σαμασέκου είναι κι επίσημα παίκτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός και στις πρώτες του δηλώσεις στο Olympiacos TV μίλησε για τον εαυτό του και τη μετεγγραφή του στους Πειραιώτες.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωσή του από τον Ολυμπιακό, ο Σαμασέκου δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη μετακόμισή του στον Πειραιά, ενώ εξήγησε τον τρόπο που αγωνίζεται.

Οι δηλώσεις του Σαμασέκου

«Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Είναι μεγάλο προνόμιο να παίζω σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός και ανυπομονώ να δείξω τις ικανότητές μου μπροστά στους φιλάθλους.

Όλοι ξέρουν πως είμαι μαχητής. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα με πολλά γκολ. Επίσης, είμαι και καλός play maker. Θα εξαρτηθεί από αυτά που θα μου ζητήσει ο προπονητής να κάνω, όμως είμαι έτοιμος.

Όλα για εμένα και τον Ολυμπιακό έγιναν πολύ γρήγορα. Δεν είχα χρόνο να μιλήσω με γνωστούς μου στην Ελλάδα, όμως όλοι γνωρίζουμε τον Ολυμπιακό και είναι χαρά μου να είμαι εδώ. Φυσικά, είναι πάντα ωραίο να παίζεις με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Είμαι εδώ γιατί ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και πάντα είχε σπουδαίους παίκτες».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις