Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Το «κυνήγι» του Ενκουντού και ο Σισέ που δεν πάει πουθενά

Ολυμπιακός: Το «κυνήγι» του Ενκουντού και ο Σισέ που δεν πάει πουθενά
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να παλεύει για την απόκτηση του Ζορζ Κέβιν Ενκουντού από την Μπεσίκτας ακόμα και με δανεισμό, ενώ παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Σεντ Ετιέν για τον Πάπε Αμπού Σισέ, ο παίκτης φέρεται πως υπολογίζεται κανονικά από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο Ζορζ Κέβιν Ενκουντού για την ενίσχυση που επιθυμεί ο Ολυμπιακός στα άκρα της επίθεσης. Οι «ερυθρόλευκοι» παλεύουν να τελειώσουν την υπόθεση, αλλά η Μπεσίκτας δεν… βιάζεται επιδιώκοντας την πιο συμφέρουσα συμφωνία για την ίδια και ζητά να μπει οψιόν αγοράς για το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη το επόμενο καλοκαίρι. Σε κάθε περίπτωση στον Ολυμπιακό θέλουν έναν εξτρέμ που θα μπορεί να τεθεί άμεσα στην διάθεση του Μαρτίνς μετά τα ματς με την Νέφτσι Μπακού.

Από εκεί και πέρα κανονικά υπολογίζεται για την νέα σεζόν ο Πάπε Αμπού Σισέ. Σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα (19/7) τοπ «Φως των Σπορ» ο Σενεγαλέζος στόπερ έμεινε εκτός ευρωπαϊκή λίστας για αγωνιστικούς λόγους, αφού δεν ήταν ακόμα έτοιμος και όχι επειδή ο Μαρτίνς δεν τον υπολογίζει, οπότε δεν τίθεται ζήτημα μετεγγραφής του στην Σεντ Ετιέν, η οποία ενδιαφέρεται δεδομένα για αυτόν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις