Αθλητικά

Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Ερντογάν στον Χάρισον

Ο Άαρον Χάρισον έκανε περήφανο τον πρώην προπονητή του στη Γαλατασαράι, Ερτουγκρούλ Ερντογάν.

Ο Άαρον Χάρισον οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, “σκοτώνοντας” τους Ισραηλινούς με buzzer beater τρίποντο στην τελευταία φάση του αγώνα.

Ο Αμερικανός γκαρντ έγραψε το τελικό 85-82 και ο μέχρι πρότινος προπονητής του στην Γαλατασαράι, Ερτουγκρούλ Ερντογάν δήλωσε περήφανος γι’αυτόν.

“Οι μεγάλοι παίκτες φτιάχνουν μεγάλες φάσεις. Περήφανος για τον Άαρον Χάρισον. Συνέχισε”, ήταν το μήνυμα του Τούρκου τεχνικού, το οποίο συνοδεύτηκε και από το τρίποντο νίκης του Χάρισον.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα