Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Βιλερμπάν: Εξασφαλίζει και μαθηματικά το πλεονέκτημα έδρας

Ολυμπιακός – Βιλερμπάν: Εξασφαλίζει και μαθηματικά το πλεονέκτημα έδρας
Intime.gr

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ (29.03, 21:00, Newsit.gr Novasports Prime) και με νίκη εξασφαλίζει το πλεονέκτημα έδρας στα φετινά πλέι οφ της Euroleague.

Στο ξεκίνημα μιας ακόμα διαβολοβδομάδας στη Euroleague, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βιλερμάν για την 31η αγωνιστική της διοργάνωσης, με στόχο τη νίκη που θα του εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι – οφ.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, με ρεκόρ 21-9 είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου και θα βρίσκονται σίγουρα στην οκτάδα. Οι Πειραιώτες προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα από την Παρτίζαν (90-75) και μπροστά τους έχουν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Η ουραγός του βαθμολογικού πίνακα, Βιλερμπάν έχει ρεκόρ 8-22 και μετράει εννέα διαδοχικές ήττες στη διοργάνωση, με πιο πρόσφατη αυτή της περασμένης εβδομάδας στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (67-85).

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί κόντρα στην Βιλερμπάν χωρίς τον Αϊζάια Κάαναν, ο οποίος βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής μετά από σχετική άδεια που του δώθηκε από την ομάδα για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του.

Για τους Γάλλους, τεράστια είναι η απουσία του Νάντο Ντε Κολό, με τον ηγέτη της ομάδας να μην κάνει το ταξίδι για την Ελλάδα, ενώ εκτός παραμένουν και οι Αμίν Νουά, Τζόφρι Λοβέρν και Ζακαρί Ρισασέ.

Όσον αφορά την… παράδοση στις αναμετρήσεις των δυο ομάδων, ο Ολυμπιακός μετράει 11 νίκες στις 17 συναντήσεις του με την Βιλερμπάν, ενώ στο ΣΕΦ έχει ρεκόρ 7-1 απέναντι στους Γάλλους.

Το πρόγραμμα της ημέρας στην Euroleague

19:00 Ζάλγκιρις – Μονακό / Novasports 4HD

20:00 Ερυθρός Αστέρας – Βαλένθια / Novasports 5HD

21:00 Ολυμπιακός – Βιλερμπάν / Novasports Prime

21:45 Ρεάλ – Φενέρμπαχτσε / Novasports 4HD

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις