Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια: Για τη διατήρησή του στην εξάδα στη Euroleague μέσα στο κατάμεστο ΣΕΦ

Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια: Για τη διατήρησή του στην εξάδα στη Euroleague μέσα στο κατάμεστο ΣΕΦ
Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το καθοριστικό βήμα για την εξασφάλιση μιας θέσης που οδηγεί στα play off της φετινής Euroleague, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Βίρτους Μπολόνια (22:00, Newsit.gr, Novasports Prime). Sold out ο αγώνας του ΣΕΦ.

Η “μάχη” του Ολυμπιακού, για παρουσία στην πρώτη εξάδα στη βαθμολογία στη Euroleague, συνεχίζεται, με την ομάδα του Πειραιά να υποδέχεται τη Βίρτους Μπολόνια στο ΣΕΦ για την 28η αγωνιστική, με στόχο να την “πιάσει” στον βαθμολογικό πίνακα. Η Βίρτους Μπολόνια έχει ρεκόρ 17-10.

Ο Ολυμπιακός έχει ρεκόρ 16-11 και θα ψάξει την 5η του σερί νίκη στη Euroleague. Η ομάδα του Πειραιά ηττήθηκε τελευταία φορά στη διοργάνωση στις 25 Ιανουαρίου, στην έδρα της πρωτοπόρου Ρεάλ Μαδρίτης (90-85).

Έκτοτε ακολούθησαν θετικά αποτελέσμα με Άλμπα Βερολίνου εντός, Μπάγερν Μονάχου εκτός, Βαλένθια εκτός και Ζαλγκίρις Κάουνας εκτός. Δηλαδή οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα πανηγύρισαν τρεις νίκες μακριά από το ΣΕΦ στα τέσσερα ματς… και μάλιστα αντιμετωπίζοντας σημαντικές απουσίες, μία εκ των οποίων δεν είναι άλλη από αυτήν του Σέρβου σέντερ Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Έλληνας κόουτς δεν υπολογίζει για την αποψινή αναμέτρηση στους Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Τόμας Γουόκαπ και Νίκολα Μιλουτίνοφ. Επίσης, την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Ναζ Μήτρου–Λονγκ, με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος του. Στη διάθεση του Έλληνα κόουτς τέθηκε ο Νάιτζελ Γουίλιαμς–Γκος.

Από την άλλη πλευρά, ο Λούκα Μπάνκι δεν υπολογίζει στον Ντεβόντε Κέικοκ, ενώ στην Ελλάδα ταξίδεψαν οι Τόρνικε Σενγκέλια και Όγκνιεν Ντόμπριτς, οι οποίοι αναμένεται να αγωνιστούν. Ο Γεωργιανός γυμνάστηκε χθες (06.03) κανονικά στο παρκέ του ΣΕΦ στην τελευταία προπόνηση της ομάδας και έδειξε ότι θα παίξει στο κατάμεστο ΣΕΦ (έχει ανακοινωθεί sold out).

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν την… παράδοση με το μέρος τους, καθώς μετρούν έξι νίκες στα προηγούμενα επτά ματς των δυο ομάδων.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία), Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία) και Σάσο Πέτεκ (Σλοβενία).

Το αποψινό πρόγραμμα στη Euroleague:

19:30 Αναντολού Εφές – Μπάγερν (Novasports 6)

20:00 Μονακό – Ερυθρός Αστέρας (Novasports Start)

21:05 Μακάμπι – Ζάλγκιρις (Novasports 2)

21:30 Βαλένθια – Μπαρτσελόνα (Novasports 5)

21:45 Ρεάλ – Φενέρμπαχτσε (Novasports 4)

22:00 Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια (Novasports Prime)

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (08.03)

21:15 Παναθηναϊκός-Βιλερμπάν (Novasports Prime)

21:30 Μπασκόνια-Άλμπα Βερολίνου (Novasports5HD)

21:30 Αρμάνι Μιλάνο-Παρτιζάν (Novasports4HD)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις