Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Χωρίς Παπασταθόπουλο, Μπα και Αβραάμ στο ντέρμπι της Λεωφόρου

Ολυμπιακός: Χωρίς Παπασταθόπουλο, Μπα και Αβραάμ στο ντέρμπι της Λεωφόρου
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με άμυνα ανάγκης στο αυριανό (16/5) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής του Παπασταθόπουλο, Μπα και Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Εκτός αποστολής για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην τελευταία αγωνιστική των Play Offs της Superleague έμειναν οι Μπα, Αβραάμ και Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να δώσει το «παρών» στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το ερχόμενο Σάββατο (22/5) με τον ΠΑΟΚ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Από 23 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Ολυμπιακού για την τελευταία αγωνιστική των Playoffs του πρωταθλήματος.
Ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους ποδοσφαιριστές του για τελευταία φορά στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και στη συνέχεια ανακοίνωσε τα ονόματα που απαρτίζουν την αποστολή για τον Κυριακάτικο αγώνα (19:30, novasports2HD).

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Καλογερόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Σουρλής, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις