Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ομιλία Ραζβάν Λουτσέσκου στα αποδυτήρια: «Στο τέλος θα είναι μία από τις τέσσερις καλύτερες σεζόν του ΠΑΟΚ»

Ομιλία Ραζβάν Λουτσέσκου στα αποδυτήρια: «Στο τέλος θα είναι μία από τις τέσσερις καλύτερες σεζόν του ΠΑΟΚ»

Με το σχόλιο “Ώρα για αντεπίθεση” η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πόσταρε στα social media της ομάδας μέρος της ομιλίας του Ραζβάν Λουτσέσκου προς τους παίκτες της ομάδας, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Άρη.

Λίγα λεπτά πιο πριν, είχε ακούσει -μαζί με τους ποδοσφαιριστές του- τις έντονες διαμαρτυρίες των οπαδών που βρέθηκαν στην Τούμπα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, στην ομιλία που έκανε στα αποδυτήρια, μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη

Ο τεχνικός του “δικέφαλου του Βορρά” υπενθύμισε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας το χειροκρότημα από τους οπαδούς μετά το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ, σημειώνοντας μάλιστα ότι «στο τέλος θα είναι μία από τις τέσσερις καλύτερες σεζόν του ΠΑΟΚ».

«Μην ξεχνάτε πως πριν από λιγότερο από ένα μήνα, μετά το ματς με την Μαρσέιγ, παρότι αποκλειστήκαμε, όλο το στάδιο χειροκροτούσε και μας έδινε συγχαρητήρια.

Αυτή είναι η ζωή, αυτό είναι το ποδόσφαιρο, οπότε πρέπει να παλέψετε. Πρέπει να παλέψετε. Πρέπει να παλέψετε αυτές τις 7-10 ημέρες που απομένουν. Έχουμε ακόμα να διασφαλίσουμε τη δεύτερη θέση κι έχουμε και το Κύπελλο.

Είναι ένας τίτλος. Και να θυμάστε τι σας λέω. Στο τέλος θα είναι μία από τις τέσσερις καλύτερες σεζόν του ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η πραγματικότητα», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Λουτσέσκου στα αποδυτήρια του «δικεφάλου του Βορρά».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις