Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Όμπλακ και Σουάρες κράτησαν την Ατλέτικο στο «δρόμο» του τίτλου (video)

Όμπλακ και Σουάρες κράτησαν την Ατλέτικο στο «δρόμο» του τίτλου (video)
Reuters

Ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη La Liga έκανε η Ατλέτικο Μαδρίτης, που επικράτησε 1-0 της Αλαβές. Ο Σουάρες το γκολ της νίκης, ο Όμπλακ έπιασε πέναλτι, στα τελευταία λεπτά.

Μια αγχωτική νίκη με 1-0 κατάφερε να πάρει η Ατλέτικο Μαδρίτης μέσα στο «Wanda Metropolitano» κόντρα στην προτελευταία του βαθμολογικού πίνακα, Αλαβές.

Με τη νίκη της αυτή, η ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε  κρατήθηκε στο +6 από τη Ρεάλ Μαδρίτης και περιμένει να.. ακούσει το αποτέλεσμα της -δεύτερης- Μπαρτσελόνα με τη Σοσιεδάδ, ματς που ακολουθεί.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε σχεδόν καθολική υπεροχή, αλλά χρειάστηκε να περιμένουν ως το 53 για να βρει το γκολ, με τον Τρίπιερ να σεντράρει και τον Σουάρες να πετυχαίνει με κεφαλιά το 19ο τέρμα του στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι «ροχιμπλάνκος» δεν κατάφεραν να «καθαρίσουν» το ματς και παραλίγο να το πληρώσουν, όταν ο Σάβιτς υπέπεσε σε ένα εντελώς ανόητο πέναλτι στο 85’ (αγκωνιά στον Ριόχα). Ο Όμπλακ όμως απέκρουσε την εκτέλεση του Χοσέλου και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις