Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Οπαδός των Μάβερικς έσπρωξε την οικογένεια του Κρις Πολ – Έξαλλος ο ηγέτης των Σανς

Οπαδός των Μάβερικς έσπρωξε την οικογένεια του Κρις Πολ – Έξαλλος ο ηγέτης των Σανς
Reuters

Οι Φοίνιξ Σανς δεν είχαν καλή φιλοξενία στην έδρα των Μάβερικς. Πιο συγκεκριμένα, η οικογένεια του Κρις Πολ “αντιμετώπισε” έναν θερμόαιμο οπαδό της ομάδας του Ντάλας.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, οπαδός των Μάβερικς έσπρωξε την μητέρα και την σύζυγο του Κρις Πολ, οι οποίες συνόδευαν τα παιδιά του γκαρντ των Φοίνιξ Σανς και βρίσκονταν πίσω από τον πάγκο της ομάδας. Το συγκεκριμένο γεγονός, επιβεβαίωσε και ο ρεπόρτερ του ESPN, Ντέιν ΜακΜενάμιν.

Όπως φαίνεται και από το ακόλουθο βίντεο, ο οπαδός απομακρύνθηκε από το γήπεδο, με τον Κρις Πολ να είναι σε έξαλλη κατάσταση και να του φωνάζει.

“Οι παίκτες δέχονται πρόστιμο αν πουν κάτι στους οπαδούς, αλλά οι οπαδοί μπορούν να ακουμπάνε τις οικογένειάς μας. Γαμ… τα” πόσταρε ο “σταρ” των Σανς, μην κρύβοντας τον εκνευρισμό του.

Οι Ντάλας Μάβερικς εξέδωσαν ανακοίνωση για το ζήτημα, αναφέροντας ότι ενημερώθηκαν για την κατάσταση και κινήθηκαν άμεσα, απομακρύνοντας τον έφηβο οπαδό.

Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα στις ΗΠΑ, ο ίδιος οπαδός φαίνεται πως είχε ακολουθήσει σε έναν διάδρομο του γηπέδου την σύζυγο του Κρις Πολ, με ανθρώπους των Σανς να αναφέρουν ότι τα παιδιά – αλλά και γενικότερα η οικογένεια του σταρ των Σανς – φοβήθηκαν για την σωματική τους ακεραιότητα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις