Αθλητικά

ΟΠΑΠ Game Time με ντέρμπι δικεφάλων στη Super League

Δυνατά ντέρμπι σε Super League και Κύπελλο Αγγλίας περιλαμβάνει το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Οι παρουσιάστριες της εβδομαδιαίας εκπομπής ΟΠΑΠ Game Time, Λίλα Κουντουριώτη και Χριστίνα Βραχάλη, αναλύουν το ντέρμπι δικεφάλων ΠΑΟΚ-ΑΕΚ(Κυριακή 24/01 στις 19:30) καθώς και τον αγώνα του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΟΦΗ (Σάββατο 23/01 στις 19:30) για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σε ρόλο «καλεσμένης», η Λίλα Κουντουριώτη μιλά στην Χριστίνα Βραχάλη και για τη «μονομαχία» Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στις 19:00.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα