Αθλητικά

Ώρα… μηδέν στον Πανιώνιο – Παραιτήθηκε ο Λιανός και το ΔΣ του συλλόγου

Η ήττα από τον Ατρόμητο έκανε άκομη χειρότερα τα πράγματα στην "Πλατεία". Ο Ηλίας Λιανός παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΠΑΕ ενώ τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και το διοικητικό συμβούλιο.

Την ερχόμενη Τρίτη θα γίνει η γενική συνέλευση της ΠΑΕ για να ληφθούν οι κρίσιμες αποφάσεις. Όπως είπαν μέλη του ΔΣ Τσακίρης και Λιανός δεν είχαν κανένα σημείο επαφής και διαφώνησαν στον τρόπο διοίκησης.

Τις τελευταίες ώρες αναπτύχθηκε έντονη φημολογία για αγορά μετοχών του Πανιωνίου από τον Μάκη Ψωμιάδη κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από κάπου.

Οι οπαδοί του Πανιωνίου δεν θέλουν ούτε να ακούσουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ο Ατρόμητος “βύθισε” τον Πανιώνιο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Οριστική διακοπή για τη Σάκκαρη στη Γουαδαλαχάρα μετά από επεισόδιο με τους διαιτητές λόγω καιρού
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και η Γαλλίδα αντίπαλός της αντέδρασαν για το ολισθηρό τερέν, οι διαιτητές αρνήθηκαν να σταματήσουν τον αγώνα, μέχρι που κεραυνός διέκοψε οριστικά τη βραδιά
Η Μαρία Σάκκαρη
Βαλαντσιούνας για το Λιθουανία – Ελλάδα: «Δεν θα σας πω πώς θα σταματήσουμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο»
Ο σέντερ της Λιθουανίας αναγνώρισε την ποιότητα της Εθνικής Ελλάδας από την περιφέρεια, ενώ απέφυγε να σχολιάσει το πώς θα αντιμετωπίσει η ομάδα του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Ο Βαλαντσιούνας REUTERS