Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Έτσι λειτουργεί το σύστημα

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Έξαλλοι με τις καταθέσεις σχετικά με το επεισόδιο που είχε λάβει χώρα στο ΔΣ της Σουπερλίγκ και στο οποίο είχε χτυπηθεί ο Βασίλης Κωνσταντίνου είναι στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι άνθρωποι του τριφυλλιού κάνουν λόγο για σύστημα που λειτουργεί υπέρ του Μαρινάκη και κατά της ομάδας τους.

Στον Παναθηναϊκό τονίζουν ότι «…εκτός από τα θύματα είχαν υποβάλει μηνύσεις και οι «δράστες» με αποτέλεσμα οι κ.κ. Αλαφούζος, Κωνσταντίνου να μηνυθούν από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού» και πως από τη λίστα των μαρτύρων και τα όσα κατέθεσαν αποδεικνύεται η λειτουργία ενός ολόκληρου συστήματος και αποκαλύπτονται οι σχέσεις ανάμεσα σε συγκεκριμένες ομάδες.

Οι “πράσινοι” αναφέρουν πως δεν περίμεναν φυσικά από τους κ. Αγραφιώτη, Βρέντζο, Γιαννίκο και Καραπαπά «… να πουν την αλήθεια, αλλά υπάρχει απογοήτευση για τη στάση ανθρώπων όπως ο Νίκος Μαχλάς από τον ΟΦΗ, Χρήστος Δάρρας από τον Πανιώνιο, Γιώργος Ζαρκάδας από την Κέρκυρα, Γιάννης Δασκαλάκης από τον Εργοτέλη και Βασίλης Κοντοβαζαινίτης από την Ξάνθη.

Ο Παναθηναϊκός καταγγέλλει πως «… ουδείς από τους μάρτυρες αναφέρθηκε στην επίθεση ούτε και την καταδίκασε ασχέτως αν αυτή αποτυπώθηκε στα έστω και ‘πετσοκομμένα’ επίσημα πρακτικά της Λίγκας», ενώ αναφέρει πως οι καταθέσεις είχαν περιέργως πολλές ομοιότητες «… με τους πάντες να συμφωνούν ότι έφταιγε ο Αλαφούζος που δεν καταδίκασε το πανό περί εμπόρου ηρωίνης και πως ήταν ερειστικός αναφερόμενος στις ‘παρέες’ του προέδρου του Ολυμπιακού», ενώ όλοι «… συμφώνησαν με ένα στόμα ότι ο Βασίλης Κωνσταντίνου άρπαξε ένα ποτήρι και κινήθηκε απειλητικά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε