ΠΑΕ Βόλος κατά Βαρούχα και διαιτητή για το ματς με τον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ intime

Ο Βόλος ηττήθηκε με 2-0 από τον Παναθηναϊκό στη 19η αγωνιστική της Superleague, με τους Θεσσαλούς να διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι σε φάση στην αρχή του αγώνα.

Μία επαφή του Καμπετσή με το χέρι μέσα στην περιοχή, έφερε παράπονα από τους Βολιώτες, οι οποίοι και εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση για το θέμα, μετά και την τηλεοπτική τοποθέτηση του καθηγητή διαιτησίας Παναγιώτη Βαρούχα για τη φάση.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος

Με αφορμή την τελευταία τοποθέτηση του απερίγραπτου Παναγιώτη Βαρούχα, σύμφωνα με την οποία (άκουσον – άκουσον) δεν υπάρχει πέναλτι στο χέρι του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού στον χθεσινό αγώνα της ομάδας μας, παραθέτουμε δύο φωτογραφίες.

Η πρώτη είναι από τον αγώνα Παναθηναϊκός – Βόλος στον πρώτο γύρο, όταν ο Αθηναίος διαιτητής Παπαπέτρου υπέδειξε πέναλτι σε χέρι του ποδοσφαιριστή του Βόλου Σάντσες, που δεν ήταν προτεταμένο μεγαλώνοντας την έκταση του σώματος, και η δεύτερη από τον χθεσινό αγώνα Βόλος – Παναθηναϊκός όπου ο επίσης Αθηναίος διαιτητής Ευαγγέλου αρνήθηκε να υποδείξει πέναλτι σε χέρι του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Καμπετσή.

 

Στην πρώτη φάση, ο Παναγιώτης Βαρούχας είχε διαπιστώσει ότι ο συντοπίτης και φίλος του, Παπαπέτρου υπέδειξε σωστά την παράβαση.

Στη δεύτερη φάση, ο Παναγιώτης Βαρούχας διαπίστωσε ότι ο επίσης συντοπίτης του και επίσης φιλαράκι του, Ευαγγέλου σωστά δεν καταλόγισε το πέναλτι.

Καλούμε λοιπόν τον Παναγιώτη Βαρούχα να δει ξανά τις φάσεις και να μας εντοπίσει τις διαφορές. Εκτός αν μέσα σε τέσσερις μήνες άλλαξε κάτι στον κανονισμό και δεν το γνωρίζουμε.

Προφανώς και δεν μας απασχολεί η άποψη του κάθε Βαρούχα. Αλλωστε έχουμε μάτια και βλέπουμε. Όπως επίσης έχουμε και μνήμη σχετικά με τα έργα και τις ημέρες του, στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όμως αναρωτιόμαστε: Ο Παναγιώτης Βαρούχας φιλότιμο δεν έχει; Αλλά θα μας πείτε, ποιος έχασε το φιλότιμο για να το βρει ο Βαρούχας.

Κλείνοντας, το μόνο που θα του πούμε είναι το εξής: «Σα δεν ντρέπεσαι».

Αλλα δεν φταις εσύ αλλά αυτοί που σου δίνουν το βήμα και μιλάς. Εσύ απλά κάνεις τη δουλειά σου. Όπως την έκανες και όταν ήσουν διαιτητής. Πάντα ενταγμένος και πιστός υπηρέτης του συστήματος της διαπλοκής στο χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου: Στον τελικό με άνεση η Βούλα Παπαχρήστου (video)

Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου: Στον τελικό με άνεση η Βούλα Παπαχρήστου (video)

Η Βούλα Παπαχρήστου ολοκλήρωσε με συνοπτικές διαδικασίες την παρουσία της στον προκριματικό του τριπλούν επιβεβαιώνοντάς την άριστη αγωνιστική της κατάσταση και την ετοιμότητα της ενόψει ... Διαβάστε περισσότερα