Αθλητικά

Πάει για το “μπαμ” με Μαστσεράνο η Γιουβέντους!

Το πρώτο φετινό μετεγγραφικό "μπαμ" του καλοκαιριού είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει η Γιουβέντους, η οποία έφτασε σε καταρχήν συμφωνία με τον Χαβιέ Μαστσεράνο!
 

Όπως αποκάλυψε η καταλανική εφημερίδα “Sport”, ο πολύπειρος Αργεντινός μέσος σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα, έχοντας έρθει σε αρχική συμφωνία με τους πρωταθλητές Ιταλίας, οι οποίοι εξετάζουν εδώ και αρκετό καιρό την περίπτωσή του.

Ο Μαστσεράνο τα έχει βρει με τους “μπιανκονέρι” για συμβόλαιο τριών χρόνων, αλλά για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή θα πρέπει να έρθει σε συμφωνία και η Γιουβέντους με τη Μπαρτσελόνα, μιας και ο Αργεντινός έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2018 με τους “μπλαουγκράνα”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα