Αθλητικά

Παναθηναϊκός κατά αθλητικής εφημερίδας – “Συστηματικά επιλεκτική ενημέρωση”

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία στρέφεται κατά αθλητικής εφημερίδας, κάνοντας λόγο για επιλεκτική ενημέρωση, με αφορμή της μη δημοσίευση της ανακοίνωσης των “πρασίνων” κατά της NOVA.

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στρέφεται κατά εφημερίδας κάνοντας λόγο για επιλεκτική ενημέρωση με αφορμή της μη δημοσίευση της ανακοίνωσης της πράσινης ΠΑΕ κατά της NOVA.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: “Στο πλαίσιο μιας τρέχουσας αντιπαράθεσης μεταξύ Παναθηναϊκού και NOVA, υπήρξαν χθες επίσημες ανακοινώσεις και από τις δύο πλευρές και αντίστοιχη αναπαραγωγή από τα ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ χθες και σήμερα.

Στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας SportDay ωστόσο, μπορεί κανείς να διαβάσει ευδιάκριτα τη θέση της NOVA, αλλά πουθενά τις δικές μας θέσεις! Αυτή η ξεκάθαρα επιλεκτική ενημέρωση ασφαλώς και δεν προκαλεί έκπληξη καθώς εφαρμόζεται συστηματικά από το συγκεκριμένο έντυπο.

Γι’ αυτό και η παρούσα ανακοίνωση δεν αναρτάται ούτε ως άμυνα ούτε ως διαμαρτυρία καθώς η εν λόγω εφημερίδα ούτε μπορεί να μας βλάψει ούτε θεωρούμε ότι μπορεί να αλλάξει “γραμμή” αφού οι μάσκες έχουν πέσει εδώ και καιρό.
Καλό είναι ωστόσο να γνωρίζουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού τι “παιχνίδι»”παίζει ο καθένας, ποιον εξυπηρετεί και πόσο “αντικειμενικά” ενημερώνει”.

Διαβάστε ακόμα…

Και επίσημα στον Παναθηναϊκό ο Ατζαγκούν

Απάντηση Nova στον Παναθηναϊκό: «Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα»

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Η NOVA δεν μας αποδίδει 1 εκατ. ευρώ

Η διορία σε Πράνιτς και το… θέμα με Λέτο!

Στην Ελαζίγκσπορ Βιτόλο και Σο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα