Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: «Καταστροφή αν δεν είμαστε στην 4άδα» είπε ο Σένκεφελντ (video)

Παναθηναϊκός: «Καταστροφή αν δεν είμαστε στην 4άδα» είπε ο Σένκεφελντ (video)
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε άσχημα τη σεζόν, αλλά έχει ήδη καταφέρει να βρεθεί σε θέση play off στη βαθμολογία της Superleague, με τον Μπαρτ Σένκεφελντ να βάζει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη.

Ο κεντρικός αμυντικός του Τριφυλλιού δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τη σεζόν “καταστροφική” σε περίπτωση που η ομάδα του δεν καταφέρει να βρεθεί στην πρώτη 4άδα του πρωταθλήματος. Μιλώντας στην κάμερα του ΟΠΑΠ TV, ο Σένκεφελντ, εξήγησε την αλλαγή στην εικόνα της ομάδας με τον Μπόλονι, ενώ σχολίασε και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί για τον Παναθηναϊκό.

Οι δηλώσεις του Σένκεφελντ

Για τις τρεις νίκες: «Φυσικά οι νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Νομίζω ότι παίζουμε με περισσότερη ενέργεια και αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά μας αυτή την περίοδο».

Για το τι άλλαξε ο Μπόλονι: «Νομίζω ότι βγάζει σε όλους μας πάρα πολλή ενέργεια και αυτό φαίνεται στο παιχνίδι. Αν ασκείς αρκετή πίεση στην άλλη ομάδα, τότε κάνουν λάθη. Γι΄ αυτό πιστεύω ότι κοιτάμε ψηλά τώρα»

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Πρώτα απ΄ όλα νομίζω ότι πρέπει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση κόντρα στον ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι πρέπει να βγάλουμε την ενέργεια που βγάζουμε πάντα. Τότε θα έρθει η ποιότητα και θα το κάνουμε πολύ δύσκολο για εκείνους και θα πάμε για τη νίκη».

Για το στόχο της Ευρώπης: «Πρέπει να είμαστε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, αλλιώς θα είναι μια απογοητευτική χρονιά, επειδή όλοι μπορούν να βρουν όσες δικαιολογίες θέλουν, αλλά στο τέλος της ημέρας οι καλύτερες ομάδες είναι στην κορυφή και εκεί πρέπει να είμαστε και εμείς. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και η σεζόν θα είναι καταστροφική αν δεν είμαστε στην πρώτη τετράδα»

Για τον κορωνοϊό: «Ο κορωνοϊός για όλους είναι μια πρόκληση, αλλά νομίζω ότι για μας και για τους ανθρώπους που έρχονται από άλλες χώρες και είναι μόνοι, είναι λίγο πιο δύσκολο. Στο τέλος της ημέρας είναι το ίδιο δύσκολο για όλους και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε».

Για τις γιορτές: «Εύχομαι στους οπαδούς όλη την υγεία και την ευτυχία του κόσμου»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις