Παρασκευή, 3 Μαΐ
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: «Καθαρές» οι εξετάσεις του Μπερνάρ

Παναθηναϊκός: «Καθαρές» οι εξετάσεις του Μπερνάρ

Ο Μπερνάρ του Παναθηναϊκού υποβλήθηκε σε μαγνητική, προκειμένου να φανεί το μέγεθος της ζημίας που έχει αποκομίσει, με τα αποτελέσματα να βγαίνουν «καθαρά».

Συγκεκριμένα ο Μπερνάρ δεν έχει υποστεί κάτι σοβαρό, με τον 32χρονο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι της Τετάρτης (24/04/24) ενάντια στην ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος παίκτης δεν έχει κάποιο τράβηγμα, με τον ίδιο να δοκιμάσει να προπονηθεί το μεσημέρι της Τρίτης (23/04/24), θα μιλήσει με το τεχνικό και το ιατρικό τιμ και πιθανότητα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα με τους «κιτρινόμαυρους», με τον Φατίχ Τερίμ να τον περιμένει έως την τελευταία στιγμή.

Ο Μπερνάρ άλλωστε, ξέρει καλύτερα απ’ όλους το σώμα του και θα φανεί σε μεγάλο βαθμό απ’ το πως θα νιώσει στο συγκεκριμένο σημείο την Τρίτη (23/04/24).

Ο Τερίμ πάντως, δεν σκοπεύει να πάρει το ρίσκο, εάν δεν έχει απόλυτα καθαρή εικόνα έως και λίγες ώρες πριν απ’ το μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ, προετοιμάζοντας αντίστοιχα από τώρα και το Plan B.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις