Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: «Ξέσπασμα» Μπόλονι – «Έχω βαρεθεί τις αντιδράσεις των παικτών ας το λύσει η διοίκηση»

Παναθηναϊκός: «Ξέσπασμα» Μπόλονι – «Έχω βαρεθεί τις αντιδράσεις των παικτών ας το λύσει η διοίκηση»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Λάζλο Μπόλονι εμφανίστηκε φανερά εκνευρισμένος σε δηλώσεις του σχετικά με τα πειθαρχικά παραπτώματα στον Παναθηναϊκό, πετώντας το… μπαλάκι της επίλυσης στην διοίκηση της ομάδας.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, μίλησε στην κάμερα της NOVA για τα πειθαρχικά παραπτώματα παικτών του «τριφυλλιού», με τελευταία αυτά που έλαβα χώρα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τόνισε πως τις τιμωρίες τις αποφασίζει η διοίκηση και πως ο ίδιος απλά βαρέθηκε τέτοια φαινόμενα που δημιουργούν κακό κλίμα στην ομάδα.

«Κατ’ αρχάς δεν είμαι εγώ αυτός που λαμβάνει τα πειθαρχικά μέτρα. Και ποτέ δεν λέω ότι πρέπει να επιβάλλουμε δύο ή δύο χιλιάδες ευρώ σαν πρόστιμο. Υπάρχει εσωτερικός κανονισμός και υπάρχει και η διοίκηση η οποία αποφασίζει για το τι πρέπει να γίνει», δήλωσε αρχικά εκνευρισμένος ο Ρουμάνος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Για μένα προσωπικά, για τους παίκτες που είπατε, δεν υπάρχει από την πλευρά μου κάτι το χρηματικό εγώ όμως θέλω να πω ότι αρκετά πλέον και έχω βαρεθεί τις αντιδράσεις αυτές και τα ρεφλέξ που δημιουργούν ένα κακό όνομα ή μια κακή κατάσταση για τον Παναθηναϊκό. Υπάρχει διοίκηση που έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί αυτά τα προβλήματα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις