Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Μαχαίρι” εκατομμυρίων ευρώ στο μπάτζετ της ΚΑΕ

Παναθηναϊκός: “Μαχαίρι” εκατομμυρίων ευρώ στο μπάτζετ της ΚΑΕ
ΦΩΤΟ intime

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα θα “τρέψει” με βάση τα έσοδά της στην επόμενη αγωνιστική σεζόν, αν δεν υπάρξει άμεσα διάδοχη κατάσταση.

Ο ίδιος ο Γιαννακόπουλος αποκάλυψε όμως αργότερα στην ομιλία του, ότι για το φετινό μπάτζετ είχε υπολογίσει ότι ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί ένα ποσό της τάξης των 8 εκατομμυρίων ευρώ από τη δική του “τσέπη”, ποσό το οποίο και αυξήθηκε στα 11 εκατομμύρια ευρώ, εξαιτίας της απώλειας εσόδων από τη διακοπή του πρωταθλήματος και της Euroleague.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «O Παναθηναϊκός πωλείται για 25 εκατ. ευρώ»

Ως εκ τούτου και σύμφωνα με τα λεγόμενά του, το “μαχαίρι” στο μπάτζετ της ΚΑΕ για τη σεζόν 2020-21 θα είναι μεγαλύτερο των 8 εκατομμυρίων ευρώ, αφού ο ίδιος δεν πρόκειται να συνδράμει οικονομικά, πέρα από ένα μικρό ποσό για τη “συντήρηση” της ομάδας σε αξιοπρεπές επίπεδο.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι για τη νέα σεζόν, ο Παναθηναϊκός είναι πιθανό να χάσει σημαντικά έσοδα και από τα εισιτήρια, αν οι διοργανώσεις ξεκινήσουν κεκλεισμένων των θυρών λόγω κορονοϊού. Μέχρι τότε πάντως αναμένονται εξελίξεις και για τον Βοτανικό, που μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα και για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις