Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Με πολλούς νέους κόντρα στην Κόρινθο

Αρκετοί νέοι παίκτης και μόνο ένας στόπερ βρίσκονται στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο φιλικό παιχνίδι με την Κόρινθο.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού έχει στη διάθεση του μόνο ένα στόπερ, τον Σέμα Βελάσκες, ενώ αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά, στην πόλη της Πελοποννήσου θα ταξιδέψουν οι Κοτσόλης, Αναγνωστόπουλος, Σπυρόπουλος, Νάνο, Χουχούμης, Βελάσκες, Μέντες, Ατζαγκουν, Αμπεΐντ, Δώνης, Σταματάκης, Αναστασόπουλος, Ντίνας, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι, Κουίνσι, Μουζακίτης και Μπαλμπόα.

Στην προπόνηση του Σαββάτου στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις με πάσες και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με δίτερμα. Σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Κουτρουμπής, Ρισβάνης και Αποστολόπουλος.

Πράνιτς: Πανέτοιμος κόντρα στον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα