Oι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν προπόνηση το πρωί της Πέμπτης (19/6/25) στο «Γεώργιος Καλαφάτης» με τον Αχμέντ Τουμπά να ακολουθεί όλο το πρόγραμμα.
Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού ο οποίος την Τετάρτη (18/6/25) έκανε τα εργομετρικά και τις αιματολογικές εξετάσεις, μπήκε κατευθείαν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, γνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο καλύτερα τους νέους του συμπαίκτες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Αξίζει να σημειωθεί πως την Παρασκευή (20/6/25) είναι προγραμματισμένη διπλή προπόνηση.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
«Σε αμείωτο ρυθμό συνεχίστηκε την Πέμπτη το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού. Οι Πράσινοι προπονήθηκαν επί μιάμιση ώρα το πρωί στο «Γ. Καλαφάτης».
Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Την πρώτη του προπόνηση στον Παναθηναϊκό έκανε ο Αχμέντ Τουμπά. Την Παρασκευή το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση.»