Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Τι γίνεται με τα εισιτήρια του ντέρμπι μετά την απόφαση Λευτέρη Αυγενάκη

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Τι γίνεται με τα εισιτήρια του ντέρμπι μετά την απόφαση Λευτέρη Αυγενάκη
Intime.gr

Με απόφαση του Λευτέρη Αυγενάκη, δεν θα εκδίδονται πλέον εισιτήρια σε θύρες οργανωμένων οπαδών και… απορία όλων είναι το τι θα γίνει το προσεχές σαββατοκύριακο, μιας και στα play off της Superleague 1 υπάρχει το ντέρμπι, ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός.

Η Κυβέρνηση βάζει “περιορισμό” στις θύρες των οργανωμένων, αφού πλέον απαγορεύεται η πώληση μεμονωμένων εισιτηρίων στις θύρες των συνδέσμων όλων των ομάδων και δικαίωμα εισόδου θα έχουν πια σε αυτές, μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Μετά και από αυτή την απόφαση, απορία όλων ήταν τι μέλλει γενέσθαι με τα ματς του Σαββατοκύριακου (στην 1η, 2η & 3η κατηγορία του ποδοσφαίρου) και φυσικά με το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (5η αγωνιστική των play off).

Οι νόμοι ισχύουν δέκα μέρες μετά τη δημοσίευσή τους στο ΦΕΚ, κάτι που στην προκειμένη περίπτωση έγινε σήμερα (14.04.2022). Επίσης, το ΦΕΚ αναφέρει ότι οι ομάδες έχουν πέντε ημέρες περιθώριο να απαντήσουν στην αστυνομία για το πόσα εισιτήρια διαρκείας διαθέτουν.

Έτσι, με βάση τα παραπάνω, η απόφαση Αυγενάκη δεν μπορεί να εφαρμοστεί από αυτή την Κυριακή. Θυμίζουμε ότι εισιτήρια για το πέταλο των οργανωμένων έχουν ήδη πουληθεί από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις