Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ομιλία στο Κορωπί: «Είμαστε κομμάτι μιας μαύρης σελίδας του συλλόγου»

Παναθηναϊκός – Ομιλία στο Κορωπί: «Είμαστε κομμάτι μιας μαύρης σελίδας του συλλόγου»
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε οριστικά εκτός πρώτης τετράδας στη Superleague, μετά την ήττα από την ΑΕΚ στην 8η αγωνιστική των play off και έχασε την ευκαιρία να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το γεγονός χαρακτηρίστηκε λοιπόν ως “μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου” από τον επιχειρησιακό διευθυντή της “πράσινης” ΠΑΕ, Σπύρο Βλάχο, ο οποίος και μίλησε στους παίκτες για τη λύση της συνεργασίας με τον Λάζλο Μπόλονι.

Παναθηναϊκός: Επίσημο το «διαζύγιο» με Μπόλονι

Πιο συγκεκριμένα, τους ανέφερε τα εξής: «Όπως ήδη γνωρίζετε η διοίκηση αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία με τον κύριο Μπόλονι και τον βοηθό του και για τις επόμενες έξι μέρες θα πορευτούμε με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο. Από εδώ και στο εξής δεν θέλουμε να ακουστεί κανένα παράπονο και καμία δικαιολογία. Πρέπει να καταλάβετε πως είμαστε όλοι κομμάτι μιας μαύρης σελίδας στην ιστορία του συλλόγου. Δεν καταφέραμε, για καθαρά ποδοσφαιρικούς λόγους, να εξασφαλίσουμε την έξοδό μας στην Ευρώπη. Η δουλειά σας είναι να κερδίσετε τα δύο επόμενα παιχνίδια».

Το λόγο πήρε στη συνέχεια και ο νέος υπηρεσιακός προπονητής του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, σημειώνοντας τα εξής: «Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι μια οικογένεια και να υπάρχει σεβασμός τόσο απέναντι στα πρόσωπα όσο και στον ίδιο τον σύλλογο. Είμαι 7-8 χρόνια στην ομάδα και γνωρίζω τον καθένα από εσάς ξεχωριστά. Ακόμη κι αν δεν είμαι εδώ στην επόμενη μέρα, πολλοί από εσάς θα είστε. Σκεφτείτε την καριέρα σας και το καλό του συλλόγου».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις