Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: «Κανένας αγώνας δεν μοιάζει με τον προηγούμενο», δήλωσε ο Μπόλονι

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: «Κανένας αγώνας δεν μοιάζει με τον προηγούμενο», δήλωσε ο Μπόλονι

Στα προβλήματα απουσιών που είχε κι εξακολουθεί να έχει ο Παναθηναϊκός στάθηκε ο Λάζλο Μπόλονι στη συνέντευξή του στη NOVA, ενόψει του κυριακάτικου (04/04, 15:00) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφορο για τη 2η αγωνιστική των πλέι-οφ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε για την επιστροφή του Μαουρίσιο, ενώ τόνισε πως το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα έχει σχέση με το αντίστοιχο ανάμεσα στις δύο ομάδες, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός στο συνδρομητικό κανάλι:

-Για το πόσο έτοιμη είναι η ομάδα του:
«Ξέρετε ότι είχαμε μια περίοδο αρκετά εύθραυστη με τραυματισμούς παικτών. Κάποιοι πέρασαν, κάποιοι άλλοι όχι ακόμα. Αλλά ζούμε με αυτό».

-Για το πόσο σημαντικό είναι που έχει στη διάθεσή του τον Μαουρίσιο:
«Ανάμεσα σε όλους τους παίκτες που είχαν προβλήματα το τελευταίο διάστημα, ο Μαουρίσιο είναι αυτός που πήγε καλύτερα η αποθεραπεία του. Όμως θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα 24 ώρες για να δούμε πραγματικά την ετοιμότητά του».

-Για το αν αποτελεί «οδηγό» για το ματς, η πρόσφατη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ:
«Οι εικόνες μιας προηγούμενης επιτυχίας παίζουν πάντα σημαντικό ρόλο. Αλλά κανένας αγώνας δεν μοιάζει με τον προηγούμενο ή τον επόμενο. Θα χρησιμοποιήσουμε το ίδιο πνεύμα, τόσο από πλευράς φυσικής κατάστασης, όσο και στην τακτική. Πληγώσαμε ήδη μια φορά τον εγωισμό του ΠΑΟΚ κι αυτό του δίνει ένα κίνητρο για τη ρεβάνς. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για να είμαστε χαρούμενοι και μετά από αυτό το παιχνίδι».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις