Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Παπαπέτρου: «Ομάδα με υψηλό μπάτζετ ο Ολυμπιακός, πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα»

Παναθηναϊκός – Παπαπέτρου: «Ομάδα με υψηλό μπάτζετ ο Ολυμπιακός, πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου βραβεύτηκε ως MVP του περσινού πρωταθλήματος και ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό για όσα του πρόσφερε τα τελευταία χρόνια, ενώ σχολίασε και την επιστροφή του Ολυμπιακού στην πρώτη κατηγορία.

Ο αρχηγός του Τριφυλλιού έκανε λόγο για μία ομάδα με υψηλό μπάτζετ και καλούς παίκτες, που θα δώσει κίνητρο και στους “πράσινους”, κάνοντας πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις του Παπαπέτρου

Για τον Παναθηναϊκό: «Δεν έχω προετοιμάσει κάτι συγκεκριμένο να πω. Θέλω να ευχαριστήσω μερικούς ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εμένα. Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν, είναι σημαντικό για εμένα. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό που μου επιτρέπει να είμαι ο εαυτός μου και να κάνω αυτό που αγαπάω. Μου έχει δώσει πολλά. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους ανθρώπους στο κοντινό μου περιβάλλον, ζουν μαζί μου κάθε στιγμή σε όλο αυτό το ταξίδι. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο, όλους τους φιλάθλους. Είμαι ευγνώμων. Θέλω να είμαι ο καλύτερος που μπορώ για εμένα, για το ελληνικό μπάσκετ και την ομάδα μου»

Για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη: «Νομίζω ότι η ομάδα έχει διατηρήσει ένα μέρος του κορμού από πέρυσι, μαζί με την προσθήκη αρκετών παικτών και του νέου προπονητή. Θέλουμε να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα από πέρυσι. Ο κόουτς έχει δική του φιλοσοφία και δομή για το πώς θέλει να παίξει η ομάδα. Προσπαθούμε να το δείξουμε και στα φιλικά, θέλουμε να παίζουμε ομαδικά στην επίθεση και σκληρά στην άμυνα. Ελπίζω να έχουμε όλοι υγεία και το πρωτάθλημα να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό. Καλή επιτυχία σε όλους».

Για την επιστροφή του Ολυμπιακού: «Σίγουρα είναι ένα κίνητρο. Η “αντιπαλότητα” των δύο ομάδων μέσα στο γήπεδο δίνει διαφορετική γεύση στο πρωτάθλημα. Εμείς επικεντρωνόμαστε στη δική μας ομάδα και αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Όμως, σίγουρα, η επιστροφή του Ολυμπιακού κάνει ακόμα πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Έχει μια ομάδα με υψηλό μπάτζετ, πολύ καλούς παίκτες και ένα πολύ καλό σύνολο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις