Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Παρτιζάν: Ενισχυμένος με Μπέικον κόντρα σε Ομπράντοβιτς και Παπαπέτρου

Παναθηναϊκός – Παρτιζάν: Ενισχυμένος με Μπέικον κόντρα σε Ομπράντοβιτς και Παπαπέτρου
Intime.gr

Παίζοντας για πρώτη φορά πλήρης, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Παρτιζάν των Ομπράντοβιτς και Παπαπέτρου (21:30, Newsit.gr, Novasports Prime) για την 6η αγωνιστική στη Euroleague, με σκοπό να επιστρέψει στις νίκες και να “ξεκολλήσει” από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Παρτιζάν στο ΟΑΚΑ και θέλει να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών, “μετρώντας” 1 νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές στη Euroleague.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς -για πρώτη φορά- δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και μάλιστα θα δει τον Ντουέιν Μπέικον να κάνει το ντεμπούτο του στο “τριφύλλι”. Η αναμέτρηση έχει συγκεκριμένες ιδιαιτερότητες, αφού στον πάγκο της Παρτιζάν βρίσκεται ο θρύλος των “πρασίνων”, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ στο ρόστερ της βρίσκεται από το καλοκαίρι ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ιωάννης Παπαπέτρου.

Η Παρτιζάν προέρχεται από δύο σερί νίκες στο Βελιγράδι, κόντρα σε Βίρτους Μπολόνια και Ζαλγκίρις Κάουνας και θέλει να διευθύνει το σερί της, έχοντας όμως τις σημαντικές απουσίες των Τζέιμς Νάναλι, Άλεν Σμάιλαγκιτς και Αλέκσα Αβράμοβιτς.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Σαούλιους Ράτσις (Λιθουανία).

Παναθηναϊκός και Παρτιζάν έχουν αναμετρηθεί 12 φορές μέσα στον 21ο αιώνα, με τους «πράσινους» να έχουν τη μερίδα του λέοντος με 8 νίκες, ενώ έχουν κερδίσει τα 4 από τα 6 ματς στο ΟΑΚΑ. Πάντως οι δύο ομάδες έχουν να συναντηθούν από το Top 16 το 2010.

Το πρόγραμμα της ημέρας στη Euroleague:

Μπασκόνια – Μακάμπι Τελ Αβίβ 21:15, Novasports Start

Μπάγερν Μονάχου – Αναντολού Εφές 21:30, Novasports 5

Αρμάνι Μιλάνο – Ρεάλ Μαδρίτης 21:30, Novasports 4

Παναθηναϊκός – Παρτίζαν 21:30, Novasports Prime

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις