Αθλητικά

Παναθηναϊκός – Παρτιζάν: Χωρίς Νάναλι οι Σέρβοι

Δίχως τον Τζέιμς Νάναλι θα παραταχθεί η Παρτιζάν στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στo OAKA (3/11, 21:30) για την 6η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν θα έχει στη διάθεση του τον Τζέιμς Νάναλι στην εκτός έδρας δοκιμασία της Παρτιζάν με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός σουτέρ δεν ταξίδεψε μαζί με τους συμπαίκτες του για την Αθήνα και έμεινε στο Βελιγράδι για να αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του.

Ο Νάναλι μετράει 10,4 πόντους, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 9,8 στο ranking στη Euroleague, αποτελώντας έναν από τους καλύτερους παίκτες της Παρτιζάν. 

Η απουσία του Αμερικανού αναμένεται να δώσει ακόμα παραπάνω λεπτά συμμετοχής στον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος θα τεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 3-1: Δεύτερη σερί εντυπωσιακή νίκη για τους Αγρινιώτες, στην προτελευταία θέση οι Αρκάδες
Οι Αγρινιώτες πανηγύρισαν τεράστια νίκη παραμονής, την ώρα που οι Αρκάδες δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας
Ο Ματσάν του Παναιτωλικού