Δευτέρα, 17 Ιουν.
31oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης: Το κρισιμότερο παιχνίδι της τελευταίας δεκαετίας στην Euroleague για τους «πράσινους»

Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης: Το κρισιμότερο παιχνίδι της τελευταίας δεκαετίας στην Euroleague για τους «πράσινους»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μαδρίτης στον «μεγάλο» τελικό της Euroleague, με το «τριφύλλι» να δίνει το σημαντικότερο παιχνίδι του, την τελευταία δεκαετία.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται για πρώτη φορά μετά το 2011 σε τελικό Final Four στην Euroleague, με το σύνολο του Εργκίν Αταμάν να κοντράρεται με το φαβορί και πολυνίκη του θεσμού Ρεάλ Μαδρίτης, με φόντο το τρόπαιο της σεζόν 2023/24.

Οι «πράσινοι» γνωρίζουν ότι έχουν ένα δύσκολο έργο μπροστά τους, ωστόσο άπαντες εντός της ομάδας είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα, προκειμένου να μπορέσουν να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Άλλωστε όπως αποδείχτηκε και στην κανονική περίοδο της Euroleague, που το «τριφύλλι» κέρδισε την Ρεάλ στην Μαδρίτη με 97-86, οι «μερένχες» δεν είναι ανίκητοι.

Ειδικά από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός στο ρόστερ του διαθέτει παίκτες με τεράστιο ποιότητα και ατομικό ταλέντο όπως ο Κέντρικ Ναν.

Ευχάριστο φυσικά είναι το γεγονός πως ο Εργκίν Αταμάν δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, με τον Τούρκο τεχνικό να έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις