Δευτέρα, 6 Μαΐ
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Σε καροτσάκι ο Γκιστ! “Θα επιστρέψω πριν πείτε…” [pic]

Παναθηναϊκός: Σε καροτσάκι ο Γκιστ! “Θα επιστρέψω πριν πείτε…” [pic]

Ο Τζέιμς Γκιστ τραμαυτίστηκε σε μία ανύποπτη φάση στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου του παιχνιδιού στη Μαδρίτη ανάμεσα στη Ρεάλ και τον Παναθηναϊκό. Οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” φοβήθηκαν για τα χειρότερα.

Ωστόσο, ο Τζέιμς Γκιστ στάθηκε τυχερός στην ατυχία του. Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν έχει κανένα πρόβλημα στο οστό, όπως έδειξαν οι πρώτες εξετάσεις, κι έτσι οι φόβοι των ανθρώπων του “τριφυλλιού” για σοβαρή ζημιά απομακρύνθηκαν.

Ο Γκιστ, αμέσως μετά την άφιξη της αποστολής θα πάει για μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Ο ίδιος, πάντως, φρόντισε να στείλει μήνυμα στους φίλους του Παναθηναϊκού. “Ένα μικρό βήμα προς τα πίσω.. θα είμαι πίσω προτού πείτε “SuperCajaFrajaListickExpiallaDocious“, έγραψε στο instagram.

 

Just a minor setback.. I will be back before you can say SuperCajaFrajaListickExpiallaDocious #WheelChairShawty#BoutToDoDonutsInTheAirport#FastFurious9#GodGotMe#NoWorries

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης James Gist III (@gistopoulous14) στις

Το σίγουρο είναι πως ο Αμερικανός φόργουορντ δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 8η αγωνιστική της Euroleague.

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε