Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Σενάριο για Ρικάρντο Γκόμες

Παναθηναϊκός: Σενάριο για Ρικάρντο Γκόμες

Σύμφωνα με τους Σέρβους, ο Παναθηναϊκός έχει ως βασικό του στόχο για τη θέση του επιθετικού τον Ρικάρντο Γκόμες της Παρτιζάν.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα «sportal.blic», ο Παναθηναϊκός έχει στην κορυφή της λίστας του τον Ρικάρντο Γκόμες, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 με την Παρτιζάν.

Ο συγκεκριμένος παίκτης την περασμένη σεζόν πέτυχε 38 γκολ σε 54 εμφανίσεις ενώ μοίρασε και 8 ασίστ.

«Ο Ρικάρντο Γκόμες έχει τραβήξει την προσοχή των Αθηναίων. Και παρότι ακόμη όλα είναι σε αρχικό στάδιο, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κάνει επίσημη κίνηση τις επόμενες μέρες. Με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε ανοδική τροχιά μετά την έλευση του Γιοβάνοβιτς στον πάγκο, περιμένοντας και την εμφάνισή του στην ευρωπαϊκή σκηνή, καθώς θα παίξει στον τρίτο γύρο των προκριματικών για το Europa Conference League», αναφέρει το σερβικό δημοσίευμα.

Παράλληλα η ιστοσελίδα φιλοξενεί δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Παρτιζάν, Ίβιτσα Ίλιεφ:

«Δεν έχουμε δεχθεί κάποια πρόταση από τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν με εκπλήσσει το ενδιαφέρον. Πολλές ομάδες ρωτούν συνεχώς για τον Ρικάρντο. Σε ό,τι με αφορά, θα πρέπει να μείνει λίγα χρόνια ακόμα. Αρκετοί σύλλογοι με πήραν τηλέφωνο και τους είπα το ίδιο.

Ο Ρικάρντο έφερε ό,τι χρειαζόταν στην πρώτη θητεία του στην ομάδα. Τόσο στο γήπεδο όσο και στο κλαμπ όταν πωλήθηκε το 2019 στην Αλ Σαρζάχ για τρία εκατομμύρια ευρώ. Αυτή τη φορά, ήρθε για να μας βοηθήσει μόνο στο γήπεδο, κάτι που κάνει.

Ο Ρικάρντο δεν έχει τιμή, δεν πωλείται. Αυτή είναι η στάση που έχω. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει στο τέλος. Κανείς δεν μπορεί να το εγγυηθεί. Λέω συνέχεια ότι η μεταγραφική περίοδος είναι ένα… ζωντανό πράγμα”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις