Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Στην αποστολή οι τρεις μετεγγραφές από τον Μπόλονι

Παναθηναϊκός: Στην αποστολή οι τρεις μετεγγραφές από τον Μπόλονι
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τρεις μετεγγραφές τις τελευταίες ημέρες των μετεγγραφών και ο Λάζλο Μπόλονι ετοιμάζεται να τους… ρίξει άμεσα στη “μάχη” της Superleague.

Σανκαρέ, Ενγκμπακοτό και Νιάς βρίσκονται στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και δεν είναι απίθανο να πάρουν και χρόνο συμμετοχής από τον Ρουμάνο τεχνικό. Όλοι άλλωστε αποτελούσαν και δικές του επιλογές, γεγονός που αναμένεται να τους δώσει γρήγορα ενεργό ρόλο στην ομάδα.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (19.30).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο και ασκήσεις τακτικής. Την πρώτη προπόνησή του με τον Παναθηναϊκό έκανε ο νεοαποκτηθείς Σεχ Νιάς. Θεραπεία ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Σαβιέρ, Μπεκ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής του Τριφυλλιού, Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνονται και οι τρεις νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, Σανκαρέ, Ενγκμπακοτό, Νιάς. Αναλυτικά η αποστολή: Διούδης, Ξενόπουλος, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι τιμωρημένοι οι Πούγγουρας, Χουάνκαρ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις