Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Τα «έχωσε» ο Μπόλονι: «Σε λίγο θα φέρουν διαιτητές από τη Μογγολία»

Παναθηναϊκός – Τα «έχωσε» ο Μπόλονι: «Σε λίγο θα φέρουν διαιτητές από τη Μογγολία»
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στην ισοπαλία στην Τούμπα με το 0-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική των play off της Superleague, με τους “πράσινους” να έχουν όμως πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Ο Λάζλο Μπόλονι ήταν μάλιστα έξαλλος μετά τη λήξη της αναμέτρησης και δεν… μάσησε τα λόγια του στην κάμερα της Nova, χρησιμοποιώντας “σκληρή γλώσσα” για όσα συνέβησαν στο ματς του Τριφυλλιού.

Οι δηλώσεις του Μπόλονι

«Κάναμε έναν πολύ καλύτερο αγώνα σε σχέση με το δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην ΑΕΚ. Υπήρξαν μερικές φάσεις που δεν ήταν στο ύψος, στο επίπεδο που έπρεπε. Όταν έρχεσαι σε μια έδρα, όπου ο ΠΑΟΚ έχει νικήσει τον Ολυμπιακό, κοιτάμε να κάνουμε το καλύτερο. Ήμασταν καλοί και δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την προσπάθεια των παικτών μου. Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι: Με ενοχλούν δύο πράγματα.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Το «τριφύλλι» έριξε με «άσφαιρα» στην Τούμπα

Δεν ξέρω ποιος φταίει. Φέρνουν ξένους διαιτητές, τους πληρώνουν να έρθουν μέχρι εδώ και από τότε που βρέθηκα εδώ ποτέ δεν μίλησα για την διαιτησία. Το πέναλτι με την ΑΕΚ δεν ήταν πέναλτι. Η αποβολή του Μαουρίσιο δεν ήταν αποβολή. Ο Μαουρίσιο παίρνει την πρώτη κίτρινη γιατί μιλά για ένα ανύπαρκτο πέναλτι. Ήταν μια άδικη αποβολή. Εδώ υπάρχει μια κατάσταση απολύτως λάθος. Χωρίς να θέλω να είμαι σοβινιστής, δεν θέλω να αναφέρω χώρες.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Το σφύριγμα του Γκεστράνιους που τίναξε το παιχνίδι στον αέρα

Αυτοί που έρχονται είναι καλύτεροι από τους Έλληνες διαιτητές; Είδα Έλληνες που σφύριξαν καλά στα πλέι-οφ. Με ενοχλεί που φέρνουμε διαιτητές από οπουδήποτε, έρχονται από χώρες με κατώτερο ποδόσφαιρο από το ελληνικό. Το δεύτερο που θέλω να πω είναι το εξής: Τι αισθάνονται οι Έλληνας διαιτητές όταν βλέπει πως τον αντικαθιστούν από την Εσθονία; Σε λίγο θα φέρουν από την Μογγολία! Στα δύο τελευταία παιχνίδια χάσαμε βαθμούς εξαιτίας των διαιτητών. Λυπάμαι που αναγκάστηκα να μιλήσω για τους διαιτητές αλλά είναι αρκετά μέχρι εδώ»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις