Σάββατο, 1 Ιουν.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Τέλος και επίσημα η Ελένη Καπογιάννη από το μπάσκετ γυναικών

Παναθηναϊκός: Τέλος και επίσημα η Ελένη Καπογιάννη από το μπάσκετ γυναικών
ΦΩΤΟ eurokinissi

Μετά από 5 χρόνια ως πρώτη προπονήτρια της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού, η Ελένη Καπογιάννη αποτελεί κι επίσημα παρελθόν για το σύλλογο.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με την Καπογιάννη, σημειώνοντας τη συνεισφορά της στην επιστροφή της ομάδας μπάσκετ του “τριφυλλιού” στο κορυφαίο επίπεδο. Μαζί της, οι “πράσινοι” κατέκτησαν ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα Ελλάδας.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

“Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με την προπονήτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ Ελένη Καπογιάννη.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά την κόουτς Ελένη Καπογιάννη που ήταν στον πάγκο της γυναικείας ομάδας μπάσκετ από τον Νοέμβριο του 2019 μέχρι σήμερα.

Η έμπειρη τεχνικός είχε πολύ σημαντική συνεισφορά στην επιστροφή του τμήματος σε Top επίπεδο και στην διεκδίκηση των τίτλων, κάτι που φάνηκε και με την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος και δύο κυπέλλων Ελλάδας.

Επιπλέον και η επιστροφή της ομάδας στην Ευρώπη φέρει την υπογραφή της και αναμφίβολα αφήνει έναν Παναθηναϊκό υψηλών προδιαγραφών.

Καλή συνέχεια Ελένη…”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις