Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός, Τζόρτζεβιτς: “Θα παίξουμε σκληρά στο… clasico με Μπαρτσελόνα”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το “τριφύλλι” αγωνίζεται την Πέμπτη στο “Παλάου Μπλαουγκράνα” με την Μπαρτσελόνα, σε μια από τις πλέον.. παραδοσιακά μεγάλες αναμετρήσεις της Euroleague, με τον τεχνικό των “πρασίνων” να υποστηρίζει πως οι παίκτες του θα πρέπει να παλέψουν για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα.

Για μια μάχη μεταξύ δυο από τις κορυφαίες ομάδες στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ έκανε λόγο ο Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς μιλώντας στην ιστοσελίδα της Euroleague. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού τόνισε πως το “τριφύλλι” θα πρέπει να παλέψει από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο και στις δυο άκρες του παρκέ για να πάρει τη νίκη.

«Είναι ένα μεγάλο, κλασικό, παιχνίδι για την Ευρωλίγκα καθώς δυο από τις καλύτερες ομάδες στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα αναμετρηθούν και πάλι. Ξέρουμε πως θα παίξουμε απέναντι σε μια πολύ δυνατή και υψηλής ποιότητας ομάδα. Σεβόμαστε πολύ τους αντιπάλους μας και θέλουμε να παίξουμε σκληρά και στις δυο πλευρές του παρκέ αλλά και να παλέψουμε από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο», είπε χαρακτηριστικά ο Τζόρτζεβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε