Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Βαλένθια: Δύσκολη «αποστολή» στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός – Βαλένθια: Δύσκολη «αποστολή» στο ΟΑΚΑ
Intime.gr

Έχει μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία της Euroleague. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Βαλένθια, έχοντας αρκετά «ερωτηματικά» στο ρόστερ του (21:00, NewsIt.gr, Novasports 1).

Να κλείσει νικηφόρα τη «διαβολοβδομάδα» του στη Euroleague θέλει ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται τη Βαλένθια, σε ματς για την 23η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Όντετ Κάτας έχει υποχωρήσει αρκετά στο βαθμολογικό πίνακα (στις τελευταίες θέσεις με ρεκόρ 7-14) και προέρχεται από ήττα στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης. Την ίδια στιγμή, η Βαλένθια «καίγεται» για το «διπλό», αφού έχει μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια (ρεκόρ 11-11).

Ο Παναθηναϊκός δεν αποκλείεται να στερηθεί των υπηρεσιών κάποιων σημαντικών παικτών του. Πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί ο Χάουαρντ Σαντ Ρος, λόγω μυϊκού σπασμού, ενώ λίγες πιθανότητες συγκεντρώνουν οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Γιώργος Παπαγιάννης. Ο Ζάουμε Πονσαρνάου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Γκιγέμ Βίβες και Ζοάν Σάστρε.

Αυτή θα είναι η 8η φορά που o Παναθηναϊκός και η Βαλένθια θα βρεθούν αντιμέτωποι. Το «τριφύλλι» μετρά τρεις νίκες, τη μία εξ αυτών εκτός έδρας, ενώ εντός έχει δύο νίκες σε τρία ματς.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία), Πιότρ Παστούσιακ (Πολωνία) και Άνε Πάντερ (Γερμανία).

Το πρόγραμμα της ημέρας στη Euroleague

ΤΣΣΚΑ – Μπάγερν (19:00)

Άλμπα Βερολίνου – Ρεάλ (21:00)

Παναθηναϊκός – Βαλένθια (21:00)

Ερυθρός Αστέρας – Βιλερμπάν (21:45)

Μπασκόνια – Ζάλγκιρις (22:00)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις