Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Χάνει για δύο μήνες τον Χατζηθεοδωρίδη

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να χάσει από την προετοιμασία της επόμενης σεζόν, τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, ο οποίος και τραυματίστηκε σοβαρά, στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τα play off της Superleague.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ φέρεται να έχει υποστεί ρήξη του δελτοειδούς συνδέσμου της κνημοπερονιαίας περιοχής, με αποτέλεσμα να μένει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο μήνες.

Η ατυχία για τον Χατζηθεοδωρίδη μάλιστα είναι τεράστια, αφού ο Παναθηναϊκός τον υπολόγιζε για βασικό στη θέση του Ινσούα, αλλά πλέον θα εξετάσει το ενδεχόμενο μετεγγραφής για το αριστερό άκρο της άμυνάς του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα