Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: «Χρειάστηκε να πείσω τον Νταμπίζα να με πιστέψει» δήλωσε ο Μακέντα

Παναθηναϊκός: «Χρειάστηκε να πείσω τον Νταμπίζα να με πιστέψει» δήλωσε ο Μακέντα
ΦΩΤΟ intime

Ο Κίκο Μακέντα επέστρεψε στη βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στα play off της Superleague και με τρία γκολ σε δύο παιχνίδια, αποδεικνύει ότι παραμένει ο κορυφαίος επιθετικός του Τριφυλλιού.

Ο Ιταλός επιθετικός αποκάλυψε πάντως σε ξένο μέσο, ότι χρειάστηκε να πείσει τον Νίκο Νταπίζα για να αποκτηθεί από τους “πράσινους” πριν τρία χρόνια και να αδράξει ίσως την τελευταία ευκαιρία για την καριέρα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μακέντα δήλωσε τα εξής: «Ο Νίκος Νταμπίζας, ο τότε τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, επικοινώνησε μαζί μου. Εκεί ήταν ένα τρένο. Φοβόμουν ότι μπορούσε να είναι το τελευταίο. Ξέρει πολλά για τους επιθετικούς. Ήταν φίλος του προπονητή που είχα στην Μπέρμιγχαμ και στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την Ελλάδα το 2004. Είναι ο αμυντικός που τον ντρίμπλαρε ο Μπέργκαμπ, σε ένα από τα φημισμένα γκολ στην ιστορία του αθλήματος. Ναι, είναι αυτός ο αμυντικός. Ξέρω καλά από ντρίμπλες. Ρωτήστε στην Άστον Βίλα. Με κάλεσε πολλές φορές για δύο εβδομάδες και επανέλαβα στον εαυτό μου: πρέπει να τον πείσεις να σε πιστέψει, πρέπει να αδράξεις αυτή την ευκαιρία. Βρήκα ξανά τη νοοτροπία του νικητή που είχα χάσει. Και στην πραγματικότητα, νίκησα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις