Αθλητικά

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Χαμός έξω από το «Μακεδονία Παλλάς»

Το ντέρμπι ΠΑΟΚΑΕΚ ξεκίνησε από νωρίς στη Θεσσαλονίκη, με τους οπαδούς του Δικεφάλου του Βορρά να πηγαίνουν στο «Μακεδονία Παλλάς», προκειμένου να αποθεώσουν την αποστολή της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής στη Super League ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, οι «ασπρόμαυροι» οπαδοί ντόπαραν ψυχολογικά το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου έξω από το «Μακεδονία Παλλάς».

Ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, δεδομένης της απαγόρευσης που έχει επιβληθεί σε όλα τα γήπεδα της Super League κι έτσι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θέλησαν να στηρίξουν την ομάδα τους, συνοδεύοντας την αποστολή με μηχανοκίνητη πορεία από το ξενοδοχείο μέχρι το γήπεδο της Τούμπας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ελλάδα – Βοσνία 77-80: «Λύγισε» χωρίς Γιάννη Αντετοκούνμπο και θα δώσει τελικό πρώτης θέσης ομίλου στο Eurobasket με την Ισπανία
Δεν μπόρεσε να κάνει το 4/4 η γαλανόλευκη και θα περιμένει το Ιταλία - Ισπανία, για να δει τις συνθήκες που θα διαμορφωθούν για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων
Οι παίκτες της Εθνικής μπάσκετ στο ματς με την Βοσνία, για το Eurobasket 2025
10