Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: ΑΜΚ και έρευνα για τη νέα Τούμπα

ΠΑΟΚ: ΑΜΚ και έρευνα για τη νέα Τούμπα

Ψηφίστηκε ομόφωνα στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της εταιρείας στην Τούμπα, η προκήρυξη νέας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, ύψους 7.17 εκατ. ευρώ. Η αύξηση θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς το ποσό αγγίζει και το θέμα της εμπλοκής της ΣΕΚΑΠ.

Τα 3.169.998 εκατ. ευρώ της αύξησης αφορούν την καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ για να βγει από το μετοχολόγιο, επειδή αυτό αποτελούσε απόφαση της ΕΕΑ. Οι ζημίες του ΠΑΟΚ το 2015-2016 είναι κοντά στα 9.200.000 ευρώ. Πέρυσι ήταν στα 15 εκατ. αλλά πρέπει να τονιστεί πως το 2015-16 οι πωλήσεις παικτών που έχουν υπολογιστεί είναι μόλις 1 εκατ. και τα υπόλοιπα αφορούν πωλήσεις (Μακ, Λούκας, Ολσεν) που έγιναν τη σεζόν 2016-2017.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της Γενικής Συνέλευσης υπήρξαν ερωτήσεις από τους μετόχους. Μια από αυτές, είχε να κάνει με την ανακατασκευή της Τούμπας, με τον Μάκη Γκαγκάτση να τονίζει σχετικά: «Η ΠΑΕ κάνει διερευνητικές επαφές για την Τούμπα. Θα εξαντληθούν όλες οι προσπάθειές μας για να γίνει στην ίδια περιοχή. Έκανε λάθος το γραφείο που δημοσίευσε τις φωτογραφίες με τις μακέτες. Όμως, η απόφαση να συνεργαστούμε με κάποιο μεγάλο γραφείο, μας γλιτώνει από τυχόν προβλήματα που μπορεί να συναντήσουμε αργότερα. Γίνονται διερευνητικές επαφές και με άλλα γραφεία. Θέλουμε να γίνει στην Τούμπα, εφόσον είμαστε εξασφαλισμένοι 100% ότι μπορεί να γίνει. Απευθυνθήκαμε στη συγκεκριμένη εταιρεία για να κάνει όλη τη μελέτη» κατέληξε ο Μάκης Γκαγκάτσης.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε