Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Δύσκολο να προλάβουν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Ροντρίγκο και Βαρέλα

ΠΑΟΚ: Δύσκολο να προλάβουν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Ροντρίγκο και Βαρέλα
ΦΩΤΟ Intime

Την προετοιμασία του για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό συνεχίζει ο ΠΑΟΚ, με τους Ροντρίγκο Σοάρες και Φερνάντο Βαρέλα να φαίνεται ωστόσο πως δύσκολα θα προλάβουν να δώσουν το «παρών».

Ατομικό πρόγραμμα συνέχισε να κάνει ο Ροντρίγκο Σοάρες, ενώ και ο Φερνάντο Βαρέλα έκανε θεραπεία σήμερα (18/12) χωρίς να προπονηθεί κανονικά. Συνεπώς λιγοστεύουν οι ελπίδες για τους δύο παίκτες να τεθούν στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία για το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό την προσεχή Κυριακή (20/12).

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η Παρασκευή (18.12) ήταν κατά κύριο λόγο αφιερωμένη στον τομέα της τακτικής. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση μέσα από διάφορες ασκήσεις με μπάλα και χωρίς, ενώ ακολούθησε rondo και τακτικά μαθήματα με έμφαση στο επιθετικό κομμάτι.
Στο φινάλε διεξήχθη παιχνίδι σε μικρό χώρο με εξάσκηση στα τελειώματα.

Ο Ροντρίγκο Σοάρες έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και ο Φερνάντο Βαρέλα υποβλήθηκε σε θεραπεία για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη μέση.

Τέλος, ο Μούσα Ουαγκέ αναχώρησε για Βαρκελώνη, όπου θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια θα ξεκινήσει τη διαδικασία της αποκατάστασής του.Το Σάββατο (19.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις