Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Έξτρα άδεια στον Σαουαλιό Μεϊτέ

ΠΑΟΚ: Έξτρα άδεια στον Σαουαλιό Μεϊτέ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις προπονήσεις ενόψει της επανέναρξης της Super League 1 και του αγώνα με τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα (25/11, 19:30, LIVE από το Newsit.gr), χωρίς τους Μεϊτέ και Μπάμπα.

Ο Μεϊτέ είχε ένα προσωπικό πρόβλημα και πήρε μία ημέρα έξτρα άδεια από τον Λουτσέσκου, ενώ ο Μπάμπα παραμένει τραυματίας. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει φυσικά στη διάθεσή του και τους διεθνείς.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Το πρόγραμμα οριστοκοποιήθηκε. Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Πανσερραϊκό στο γήπεδο της Τούμπας το ερχόμενο Σάββατο (25.11) στις 19:30. Το αγωνιστικό τμήμα έπιασε δουλειά τη Δευτέρα (20.11) με φόντο το επικείμενο παιχνίδι.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (20.11) περιελάμβανε δουλειά σε όλους τους τομείς. Οι παίκτες ξεκίνησαν με προθέρμανση, μέσα από ασκήσεις με μπάλα, στη συνέχεια ακολούθησε παιχνίδι κατοχής, ενώ αργότερα τα ηνία ανέλαβε ο Ράζβαν Λουτσέσκου δείχνοντας στους παίκτες του κάποια κομμάτια επιθετικής τακτικής. Η προπόνηση έκλεισε με οικογενειακό δίτερμα, υψηλής έντασης.

O Μπάμπα υποβλήθηκε σε θεραπεία και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά στο γυμναστήριο και την πισίνα. Από την προπόνηση απουσίασε και ο Σουαλιό Μεϊτέ, ο οποίος εξασφάλισε μία έξτρα μέρα άδεια για να τακτοποιήσει προσωπικό του θέμα.

Την Τρίτη (21.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις